Tulossa jouluksi 2015

Vastakohtien Oulu

Neljäs osa Ilpo Okkosen rakastettua Oulu-kuvateosten sarjaa, Vastakohtien Oulu – Oulu, A City of Contrasts julkaistaan jouluksi 2015.

Ilpo Okkosen rakastettu Oulu-kuvateosten sarja saa jatkoa. Vastakohtien Oulu – Oulu, A City of Contrasts kokoaa yksiin kansiin Okkosen parhaista parhaat valokuvat, mustavalkoisina. Kirjassa on mukana uutta ja vanhaa, kuvia aina 1970-luvulta nykypäivään. Sarjan kolmea aikaisempaa osaa on painettu yhteensä 56 000 kappaletta ja niitä on käännetty viidelle kielelle.
Kuvateos on 128-sivuinen juhlava lahjakirja, jossa sidosasuun ja painolaatuun on kiinnitetty erityistä huomiota. ”Ranskalainen” kansitus ja erikoistekniikalla painetut mustavalkoiset valokuvat tekevät teoksesta arvokkaan ja aikaa kestävän lahjan. Kirjan kaikki tekstit ovat suomeksi ja englanniksi.

Kustantajana tarjoamme kirjaa suuremmissa erissä tarjoushintaan. Yksittäin Vastakohtien Oulu -teosta saa Suomalaisesta Kirjakaupasta sekä Oulun Prismoista. .

Tutustu kirjaan tästä (pdf)

Vastakohtien Oulu - Näyte

Kirjan ovh kirjakaupassa 59,-

Tilaus suoraan kustantajalta

(sis. alv 10%):

5 kpl à 55,- yht. 275,-
10 kpl à 52,- yht. 520,-
20 kpl à 49,- yht. 980,-
50 kpl à 45,- yht. 2250,-

Maksuehto 14 pv netto.

Noudettavissa toimistoltamme Oulusta (Isokatu 70 a 1) tai toimitustavasta sovitaan erikseen. Mahdolliset toimituskulut lisätään hintaan.

Vastakohtien Oulu - A City of Contrasts

Tilauslomake

Yritys
Nimi*
Sähköposti:*
Tilaus suoraan kustantajalta (sis. alv 10%):
Lisätietoja
Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla.
Kirjatilaus laskutetaan kirjojen toimituksen yhteydessä. Maksuehto 14 pv netto