Yritys

Menestystarinoita rakentamassa

Studio Ilpo Okkonen Oy on oululainen mainostoimisto, jolla on takanaan jo 20 vuotta toimintaa ja satoja tyytyväisiä asiakkaita.

Meillä on ollut ilo olla mukana rakentamassa menestystarinoita jo vuodesta 1994 lähtien. Kuluneiden 20 vuoden aikana meille on kertynyt satoja tyytyväisiä asiakkaita. Useita asiakkaitamme olemme palvelleet vuosien ajan ja monia heistä palvelemme yhä tänäkin päivänä.

Tärkeintä meille on asiakkaidemme menestys. Tekemiemme töiden on oltava paitsi laadukkaita, myös innovatiivisia. Emme halua tarjota asiakkaillemme tyydyttävää ja tavanomaista.

Kehitämme osaamistamme jatkuvasti, pysymme alan trendien mukana ja ylitämme odotukset. Tarjoamme nykyaikaista suunnittelua, innovatiivisella otteella.

Kuluneiden 20 vuoden kunniaksi uudistamme yritysilmettämme ja otamme Studio Ilpo Okkonen – nimen rinnalle lyhyemmän ja helpommin muistettavan nimen IOStudio, jota käytämme muun muassa liikemerkissä ja sähköisessä viestinnässä. Visuaalisen viestinnän toimistomme jatkaa toimintaansa entistä ehompana.

Työntekijät

Monipuolista ja nykyaikaista osaamista

Studio Ilpo Okkosen sydän ovat sen työntekijät, joiden rautaisella ammattitaidolla, ennakkoluulottomalla asenteella ja innovatiivisten näkökulmien avulla toteutamme menestyksekkäästi kaikenlaiset toimeksiannot.

Ilpo

Ilpo Okkonen

Toimitusjohtaja, Luova johtaja

Ilpo on paitsi Studion toimitusjohtaja, myös taitava mainonnan moniosaaja ja tunnettu valokuvaaja yli 30 vuoden kokemuksella. Hänet on palkittu kansainvälisesti mm. maailman kauneimman kirjan palkinnolla.

Ilpon vahvuuksia ovat paitsi korkeatasoinen graafinen osaaminen, myös valokuvamateriaalin tuottaminen, värien, sekä tuotannon eri osa-alueiden hallinta ja ennen kaikkea asiakkaamme tarpeiden ymmärtäminen.

Ilpo on hyvä monimutkaisien kokonaisuuksien visualisoinnissa ja ongelmanratkaisussa. Hän on mukana kehittämässä 3D-internettiä viestintään ja markkinointiin. Hän toimii myös konsulttina mm. Oulun kaupungille ja Oulun yliopistolle.

+358 400 686 454

ilpo.okkonen(a)iostudio.fi

Jutta

Jutta Rikola

Art Director

Jutta on visuaalisen viestinnän monitaituri ja hallitsee monipuolisesti sekä printti- että digitaalisen median. Hän on toteuttanut monenlaisia taittotöitä esitteistä ja muista markkinointimateriaaleista kokonaisiin kirjoihin. Ilpon ohella myös Jutta valokuvaa, mutta ennen kaikkea hän on Studion WordPress-velhotar, ja vastuussa toinen toistaan upeammista webjulkaisuista.

Jutan suuret rakkaudet ovat kuvittaminen ja sisustus. Hänen persoonallinen kädenjälkensä näkyykin paitsi Studiomme töissä, myös hänen henkilökohtaisissa taide- ja sisustusprojekteissaan.

+358 40 5474 332

jutta.rikola(a)iostudio.fi

Sallamaari

Sallamaari Syrjä

Graafinen suunnittelija

Sallamaari toteuttaa suurimman osan Studion printtitöistä. Hän suunnittelee, taittaa, ottaa ja käsittelee valokuvia, ja tarpeen vaatiessa tuottaa myös tekstisisältöjä. Vaikka visuaalinen suunnittelu ja etenkin taittotyöt ovat hänen ehdoton vahvuutensa, toisinaan Sallamaari toteuttaa myös web-puolen projekteja.

Sallamaari on taustaltaan kuvittaja ja sarjakuvataiteilija. Hän laatii pyydettäessä kuvia ja grafiikoita sanaristikoista sarjakuviin ja luonnollisesti myös perinteisempiin kuvitustöihin.

Photoshop on Sallamaarin suosikkiohjelmisto ja häneltä onnistuu kuvankäsittely aina perinteisestä värikorjailuista vaativaan digitaaliseen kuvanrakentamiseen.

+358 41 5474 220

sallamaari.syrja(a)iostudio.fi

Seija

Seija Okkonen

Hallintopäällikkö

Seija vastaa Studion hallinnollisista tehtävistä. Hän hoitaa muun muassa taloushallinnon, palkanlaskennan sekä monet muut paperityöt ja juoksevat asiat. Hän myös varaa liput ja huolehtii aikatauluista, jotta Studion muu väki voi keskittyä siihen, mitä he tekevät parhaiten.

Seija pitää huolen, ettei ylimääräinen paperisota pääse rajoittamaan työympäristön luovuutta.

Seijan oma luova puoli tulee esiin hänen toisessa työssään ääniryhmä Heijastuksessa, joka on ryhmä äänen muodostukseen ja tekniikoihin, kehoresonanssiin ja vokaalilauluun perehtyneitä äänihoitajia.

seija.okkonen(a)iostudio.fi