Palvelut

Asiakkaan tarpeiden mukaan

Me emme mieti, onko jotain mahdollista tehdä, vaan kuinka se voidaan tehdä.

Lähdemme työssämme aina liikkeelle asiakkaan tarpeista. Koska asiakas tuntee yrityksensä parhaiten, arvostamme hänen tietämystään. Huolellisella suunnittelulla, tiiviillä yhteydenpidolla asiakkaan kanssa, innovatiivisella asenteella ja laadukkaalla toteutuksella varmistamme, että projekti sujuu alusta loppuun asti menestyksekkäästi.

Meillä asiakkaan tarpeiden huomioimiseen kuuluu myös joustavuus. Projektin aikataulu, hinta ja laatu voidaan räätälöidä täysin asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Olemme omistautuneita työllemme ja asiakkaidemme menestys on meille tärkeintä. Se on meidänkin menestyksemme avain.

Tarjoamme kattavan valikoiman palveluita printti ja web-suunnittelusta valokuvaukseen, kuvitukseen sekä konsultointiiin. Vahvaa osaamista löytyy myös ainutlaatuisten ja aikaa kestävien yritysilmeiden luomisesta ja päivityksestä vahvistamaan yrityksen identiteettiä.

Erikoisosaamiseemme kuuluu muun muassa korkealaatuisten kirjojen, informaatiografiikoiden ja sarjakuvien suunnittelu, hakukoneoptimointi, sekä vaativat kuvankäsittelytyöt. Tarvittaessa voimme ottaa avuksi myös luotettavia yhteistyökumppaneitamme, joten kysy rohkeasti, autamme sinua toteuttamaan hurjimmatkin ideasi!

Tarjoamme

Ratkaisut kaikkiin tarpeisiin

Tarjoamamme monipuoliset ja kokonaisvaltaiset palvelut ovat vahvuutemme. Tartumme avoimin mielin ja innovatiivisesti kohtaamiimme haasteisiin.

Branding

Yritysilme

Tyypillisesti yritysilme koostuu vähintään logon, liikemerkin, typografian ja värimaailman suunnittelusta.

Usein suunnittelemme myös yrityksen kuvallisen viestinnän, lomakkeistot, käyntikortit, www-sivut ja muun markkinointiin ja viestintään tarvittavan materiaalin. Kuvallinen viestintä voi sisältää esimerkiksi valokuvia ja kuvitusta.

Lisäksi laadimme graafisen ohjeiston, jossa selvitetään kuinka yrityksen visuaalinen viestintä tulee toteuttaa käytännössä ohjeistossa esitetyn linjan mukaisesti. Näin asiakkaan on helpompi jatkossakin hyödyntää ja soveltaa yritysilmettä markkinoinnissaan.

Print

Painotyöt

Suunnittelemme yrityksellesi tai yhteisöllesi käyntikortit, lomakkeet, sähköiset tiedostopohjat, esitteet, messumateriaalit, ikkunateippaukset tai mitä ikinä tarvitsetkin. Pidämme huolen, että materiaalit ovat toiveidesi mukaiset ja kiinnitämme erityistä huomiota painoteknisiin yksityiskohtiin, jotta tilaamasi tuotteet vastaavat laatuvaatimuksiamme.

Meillä on paljon kokemusta erityisesti kirjojen, esitteiden ja lehtien suunnittelusta ja taitosta. Toinen vahvuusalueemme ovat suurkuvatulosteet, joita voi käyttää esimerkiksi näyttelyissä, messuilla tai julkisissa tiloissa. Toteutamme myös yksilöllisiä toiveita.

Web

Web-suunnittelu

Useimmiten suunnittelemme ja toteutamme web-sivustot WordPress-julkaisujärjestelmän päälle.

Julkaisujärjestelmää hyödyntämällä voimme luoda sivuston, jota asiakas pystyy käyttämään helposti itse, suoraan selaimen kautta. Halutessasi voimme kuitenkin hoitaa sisällön päivittämisen ja sivuston ylläpidon täällä studiolla.

Suunnittelemme jokaisen sivuston yksilöllisesti, asiakkaan toivomalla sisällöllä, toiminnoilla ja ulkoasulla. Halutessasi toteutamme sivuston responsiivisesti, jolloin se on optimoitu toimimaan eri kokoisilla päätelaitteilla parhaalla mahdollisella tavalla.

Consulting

Konsultointi

Ilpolla on yli 30 vuoden kokemus työskentelystä viestinnän kentällä, muun muassa brändityön, markkinoinnin, konsultoinnin ja 3D-internetin parissa. Ilpo on palkittu kirjantekijä, valokuvaaja ja filmi- ja multimediaohjaaja. Lisäksi Ilpo on hyvä monimutkaisien kokonaisuuksien hahmottamisessa ja visualisoinnissa, sekä ongelmanratkaisussa yleensä.

Ilpo jakaa mielellään tietämystään muillekin ja toimii toivottaessa konsulttina. Ilpoa voi lähestyä kiperänkin viestinnällisen tai visuaalisen pulman edessä.

Photo

Valokuvaus

Tarjoamme valokuvauspalveluita niin kohteessa kuin studio-olosuhteissa. Kuvaukseen kuuluu myös kuvien käsittely ja toimitus asiakkaalle halutussa muodossa, printti- tai webkäyttöön. Tarvittaessa myös teetämme kuvat valmiiksi.

Kuvankäsittelyä teemme pienistä värikorjailuista, valotuksen muutoksista, rajauksista ja retusoinneista aina vaativiin kuvamanipulaatioihin ja digitaaliseen kuvanrakentamiseen asti. Pyydettäessä digitoimme ja käsittelemme myös asiakkaan omia filmi- dia ja paperikuvia.

Drawing

Kuvittaminen

Voimme tarjota markkinointisi tueksi yksilöllisiä kuvitustöitä ja grafiikkaa. Niiden avulla erotut joukosta eduksesi ja tehostat viestintääsi. Jokainen suunnittelijoistamme tekee myös kuvistustöitä, kukin omalla persoonallisella tyylillään.

Tarvitsitpa sitten vektorigrafiikkaa, havainnollistavia tai viestintääsi tukevia laadukkaita kuvituskuvia, informaatiografiikkaa tai vaikka viihdyttävän sarjakuvan valitsemastasi aiheesta, pystymme varmasti vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.