Yritys

Menestystarinoita rakentamassa

Studio Ilpo Okkonen Oy on oululainen mainostoimisto, jolla on takanaan jo 20 vuotta toimintaa ja satoja tyytyväisiä asiakkaita.

Meillä on ollut ilo olla mukana rakentamassa menestystarinoita jo vuodesta 1994 lähtien. Kuluneiden 20 vuoden aikana meille on kertynyt satoja tyytyväisiä asiakkaita. Useita asiakkaitamme olemme palvelleet vuosien ajan ja monia heistä palvelemme yhä tänäkin päivänä.

Tärkeintä meille on asiakkaidemme menestys. Tekemiemme töiden on oltava paitsi laadukkaita, myös innovatiivisia. Emme halua tarjota asiakkaillemme tyydyttävää ja tavanomaista.

Kehitämme osaamistamme jatkuvasti, pysymme alan trendien mukana ja ylitämme odotukset. Tarjoamme nykyaikaista suunnittelua, innovatiivisella otteella.

Kuluneiden 20 vuoden kunniaksi uudistamme yritysilmettämme ja otamme Studio Ilpo Okkonen – nimen rinnalle lyhyemmän ja helpommin muistettavan nimen IOStudio, jota käytämme muun muassa liikemerkissä ja sähköisessä viestinnässä. Visuaalisen viestinnän toimistomme jatkaa toimintaansa entistä ehompana.

Työntekijät

Monipuolista ja nykyaikaista osaamista

Studio Ilpo Okkosen sydän ovat sen työntekijät, joiden rautaisella ammattitaidolla, ennakkoluulottomalla asenteella ja innovatiivisten näkökulmien avulla toteutamme menestyksekkäästi kaikenlaiset toimeksiannot.

Ilpo Okkonen - Mainostoimisto IOStudio | Studio Ilpo Okkonen

Ilpo Okkonen

Toimitusjohtaja, Luova johtaja

+358 400 686 454

ilpo.okkonen(a)iostudio.fi

Rekry auki! - Mainostoimisto IOStudio | Studio Ilpo Okkonen

Ota yhteyttä!

Art Director / monimedian osaaja

studio(a)iostudio.fi