Tarinan tarina

Printti, web, valokuvaus & kuvankäsittely Jussi Sutela Oy:lle - Mainostoimisto IOStudio | Studio Ilpo Okkonen

Pitkäaikainen asiakkaamme, puusepänliike Jussi Sutela Oy kaipasi omaa esitettä uudistuneelle Tarina-lastenkalustesarjalleen. Tarina-kalusteet ovat puuseppä Jussi Sutelan ja hänen tyttärensä Sagan yhteinen taidonnäyte, sillä pöytien ja jakkaroiden värikkäät kuosit ovat valikoima Sagan lapsuuden piirustuksia. Ilahduttavat printit ja hillitty, skandinaavinen muotoilu ovat jännittävä yhdistelmä, josta lähdettiin hakemaan vaikutteita myös tuotteiden markkinointiin.

Uudistetun sarjan lanseerausta varten Sutelalta toivottiin potentiaalisille jällenmyyjille räätälöityä esitettä, sekä yhteneväistä päivitystä nettisivuille. IOStudion väki pääsi mukaan projektiin jo ruohonjuuritasolla kiteyttämään Tarinan tarinaa yhdessä asiakkaan kanssa.

Printti, web, valokuvaus & kuvankäsittely Jussi Sutela Oy:lle - Mainostoimisto IOStudio | Studio Ilpo Okkonen

Tarinan tarinasta sommiteltiin ytimekäs paketti esitteeseen, jonka taitossa yhdistyvät Tarinan ydinajatukset; leikkisyys ja hillitty, skandinaavinen muotoilu. Ilmava ja yksinkertainen taitto ja rohkeat värit luovat esitteestä kiinnostavan kokonaisuuden, joka houkuttelee tutustumaan tuotteeseen, sekä suunnittelijoihin tuotteen takana.

Lisää Tarinasta työnäytteissä tai Sutelan nettisivuilla!