Hyvää oloa ja rentoutta Vihreän Keitaan katveessa

Yritysilme Hoitokeskus Vihreälle Keitaalle

Loppuvuodesta 2014 saimme uudeksi asiakkaaksemme Oulussa toimivan Hoitokeskus Vihreän Keitaan. Hoitokeskus oli laajentamassa toimintaansa. Hoitopalvelujen lisäksi yritys tarjoaa nyt myös täydennyskoulutusta alan ammattilaisille ja hyvinvointikursseja työyhteisöille sekä organisaatioille. Meiltä toivottiin apua uusien palveluiden markkinointiin ja yrityksen tunnetuksi tekemiseen.

Aloitimme suunnittelun puhtaalta pöydältä, sillä hoitokeskuksella ei ollut ennestään omia nettisivuja tai yritysilmettä. Tavoitteena oli asiakkaan toiveiden mukaisesti luoda pehmeä ja elämyksellistä tunnelmaa välittävä yritysilme.

Lähdimme tavoittelemaan tätä ottamalla hoitokeskuksen omissa tiloissa tarkasti rajattuja, yksityiskohtia sisältäviä valokuvia sekä suunnittelemalla nykyaikaisen ja selkeän, mutta koristeellisen yritysilmeen. Asiakas pääsi vaikuttamaan liikemerkin, värimaailman ja typografian valintaan ja saimme näin luotua yritysilmeen, joka vastasi tarkasti asiakkaan toiveita.

Valmiiseen markkinointipakettiin kuuluvat Hoitokeskus Vihreän Keitaan nettisivut, käyntikortit, lahjakortit ja PowerPoint-tiedostopohja. Asiakas oli erityisen tyytyväinen sivuston helppokäyttöisyyteen. Uusi ilme on saanut paljon kiitosta hoitokeskuksen asiakkailta.

Lisää kuvia työnäytteissä.
Hoitokeskus Vihreän Keitaan www-sivut: vihreakeidas.net