Inspistä ja myynnin tukea – Yrityksen mediat haltuun

Mellanon Sisustajan Inspis -tuotekatalogi

Pitkäaikainen asiakkaamme Mellano Oy kaipasi päivitystä yrityksen ilmeeseen. Mellano on Suomen johtava kiintokalusteiden omamerkkivalmistaja ja suurin MDF-ovien valmistaja. Muutosta toivottiin etenkin nettisivuille, sekä säännöllisin väliajoin ilmestyvään tuotekatalogiin. Molempiin kaivattiin sisällöllisiä uudistuksia helpottamaan asiakasyritysten myyntityötä, sekä tuomaan tunnettuuta myös kuluttajapuolelle.

Yrityksen nettisivut uudistettiin vastaamaan paremmin asiakasyritysten tarpeita. Niistä haluttiin toimiva työkalu myyntihenkilöstön avuksi. Siispä lisäsimme Mellanon laajan valikoiman katalogista myös nettisivuille.

Sivusto siirrettiin nykypäivään rakentamalla sivustolle responsiivinen skaalautuvuus, jotta selailu sujuu näppärästi mobiililaitteillakin. Rakenteen ohella raikastettiin sivuston ilme ja tuotettiin runsaasti lisää sisältöä tuote- ja fiiliskuvista ladattavaan materiaaliin. Lisäksi sivustolle rakennettiin oma ekstranet-osionsa asiakasyrityksille ja muille ammattilaisille. Pisteeksi i:n päälle IOStudion AD Jutta taiteili etusivulle upean animaation käsintehtyjä grafiikoita myöten. Kuvituksiamme löytyy sivustolta muualtakin, sekä Mellano-tuotteiden kokoamisohjeiden eli Opusten kansista.

Ilmeuudistuksessa piristimme yrityksen jo toimivaksi todettua puna-valkoista värimaailmaa raikkaalla mintulla ja samalla viilasimme logoa hieman. Uusi värimaailma on näkyvimmin esillä yrityksen katalogissa, joka sai nimen Sisustajan Inspis. Inspistä varten kuvattiin koko joukko toinen toistaan upeampia tiloja, jotka Studion taitajat stailasivat kuvausta varten. Uudistusten myötä katalogi kasvoi kokoa kolmanneksen ja on nyt paitsi näyttävämpi, myös kattavampi kuin koskaan ennen.

Uudistus on saanut paljon positiivista palautetta, sekä Sisustajan Inspiksen että nettisivujen käyttäjiltä. Sivuston kävijämäärät ovat Google Analyticsin mukaan liki kaksinkertaistuneet muutoksen myötä. Hedelmällinen yhteistyö jatkuu edelleen ja ideoimme parhaillaan asiakkallemme uusia työkaluja helpottamaan myyjien työtä entisestään.

Lisää kuvia työnäytteissä.
Mellanon www-sivut mellano.fi